Made for you

by Tresja

Over

Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Tresja Turenhout, ik ben 45 jaar en vanaf jongs af aan ben ik bezig geweest met papier of het nou tekenen was of er mee knutselen. Ik vond het heerlijk om creatief bezig te zijn.

Dit creatief bezig zijn heb ik zo’n vier jaar geleden weer opgepakt en is inmiddels uitgegroeid tot een vast onderdeel in mijn leven.  Op internet kwam ik laatst een filmpje tegen waarin iemand haar “knutselen”, creatieve meditatie noemden en ik denk inderdaad dat dit is wat het creatief bezig zijn voor mij betekend.  Ik heb er ontzettend veel plezier in en van daar uit ontstond het idee om met anderen te delen hoe leuk het is om met je handen bezig te zijn en zo je hoofd leeg te maken of gewoon een leuk project te maken.

Op dit moment hou ik me bezig met stempelen, kaarten maken, mixed media, planners, Bullet Journals, handletteren en alles wat nog meer op mijn pad komt en waar ik interesse in heb. Kijk gerust of er tussen mijn blogpost iets zit wat jou interesse heeft, dat doe ik ook bij anderen en het allerbelangrijkste is vooral heel veel plezier hebben in het doen. Dus welkom op mijn blog en………VEEL PLEZIER!

tot ziens Tresja

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s