Made for you

by Tresja

Over

Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Tresja Turenhout en onder de naam madeforyoubytresja kun je mij ook op facebook en vinden. Daarnaast heb ik een eigen Stampin’Up! website waar algemene ideeen en projecten van Stampin’Up! staan en daar vind je ook de webshop van Stampin’Up!  http://www.stampinup.net/esuite/home/madeforyoubytresja

Ik ben 43 jaar en woon met veel plezier in het zuidhollandse Oegstgeest. Naast het knutselen kun je mij daar ook hardlopend tussen de bollenvelden of aan het strand tegen komen.
Vanaf jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met papier of het nou tekenen was of er mee knutselen. Ik vond het heerlijk om creatief bezig te zijn en met mensen te werken en heb dan ook de opleiding tot activiteitenbegeleider gedaan, heel lang geleden inmiddels.
Uiteindelijk ben ik meer aan de kant van de kinderen terecht gekomen, maar ook daarin speelt op een creatieve manier kinderen uitdagen tot het opdoen van nieuwe vaardigheden een grote rol.

Twee jaar geleden kwam ik in aanraking met Stampin’Up! tijdens workshops en vond ik mijn oude ‘hobby’ weer helemaal terug. Daarmee kwam ook het enthousiasme terug om met anderen te delen hoe leuk en ontspannen het is met elkaar een mooi project te maken, waarvan je aan het einde van de ochtend zegt;,, Ik had niet gedacht dat ik dit kon maken”.
Het duurde dan ook niet lang voordat ik me ingeschreven had bij Stampin’Up! als demonstratrice.

Dit is heel in het kort wie ik ben en hoe ik bij Stampin’up! terecht ben gekomen.
Ik hoop je binnenkort eens op een workshop of bij een ander evenement te mogen begoeten.

tot ziens Tresja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s