Made for you

by Tresja

Bullet Journal sept

Een reactie plaatsen

 

De afgelopen maanden heb ik niet stil gezeten op het creatieve gebied. Naast mijn planner ben ik een bullet journal begonnen.

2017-08-31 15.34.24

Een bullet journal kan een combinatie zijn van een agenda,  diverse lijstjes en een dagboek. Omdat je het zelf maakt, bepaal je dus helemaal zelf hoe jouw bullet journal er uit zien en wat er in staat. De basis kun je dan vervolgens aankleden met keine tekeningen (doodles), stempels, quotes en door gebruik te maken van handletteren.

Ik haal mijn inspiratie van youtube en van pintrest. Op dit moment laat ik me voor mijn thema’s op ideeën brengen door de filmpjes van AmandaRachLee https://www.youtube.com/user/amandarachlee en op pintrest zoek ik meestal gewoon door in de zoekfunctie Bullet Journal in te vullen.

Dit zijn enkele van de pagina’s de ik voor september gemaakt heb.

2017-08-30 15.47.34 MIjn mood tracker deze keer in het thema van de maand september. Deze bloem zal zich in de loop van de maand gaan vullen met kleur en ik hoop dat dat vooral de kleur van happy zal zijn.

Ik heb de”moods” aangepast naar mijn eigen wensen voor deze maand. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat het er volgende maand weer heel anders uit ziet, dat er meer bijgekomen zijn, minder of hele anderen.

Ik pas dit eigenlijk een beetje aan door bij mezelf na te gaan hoe ik me voel aan het einde van de dag. Blijkbaar ben ik bijvoorbeeld niet zo vaak boos, dus die staat er niet bij

 

2017-08-30 15.48.47Er staan nog meer trackers in mijn Bullet Journal en dat zijn eigenlijk trackers die mij moeten stimuleren om bepaalde dingen wel of niet te doen. Zo wil ik deze maand 10.000 stappen per dag zetten voor het goeie doel. Namelijk voor kinderen met een celebrale parese,

de actie heet Steptember https://www.steptember.nl

Wil ik elke dag de afwas doen, mijn financiën bij houden, een dagplanning enz. Het kost me iedere dag 1 minuut om in te vullen en het helpt me er dagelijks aan herinneren dat dit mijn doelen zijn voor deze maand.

 

2017-08-30 15.50.42Zo wil ik mijn financiën bij houden, nu maar hopen dat ik genoeg vakjes heb 🙂

Dit zijn een paar van mijn pagina’s voor deze maand. Volgende maand zal ik er weer een paar laten zien.

groet Tresja

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s