Made for you

by Tresja

In Colors 2017-2019

Een reactie plaatsen

Over drie en een halve week is het dan eindelijk 1 juni en kan iedereen de nieuwe catalogus gaan bekijken en de nieuwe producten gaan bestellen. Afbeeldingsresultaat voor In colors 2017-2019 stampin Up

 

Ik heb al wat producten vooraf mogen bestellen en het leuke is, die mag ik jullie ook alvast laten zien. Daarom wil ik vandaag beginnen met wat voor mij altijd de start is en waar ik het meest nieuwsgierig naar ben, de nieuwe kleuren. Hiernaast zie je ze al staan.

Ik heb ook nog een filmpje gemaakt zodat je de kleuren en het papier misschien nog iets beter kunt zien.

 

Tot aan 1 juni wil ik jullie af en toe alvast een voorproefje geven van wat nieuwe producten, dus hou mijn blog in de gaten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s