Made for you

by Tresja

Een kijkje in mijn TN

Een reactie plaatsen

In het vorige filmpje heb ik jullie laten zien dat ik mijn Travelers Notebook binnen kreeg en vandaag laat ik jullie zien hoe ik hem gebruik en wat ik er de afgelopen weken in gedaan heb.

Ik heb het filmpje vooral gemaakt om te laten zien hoe een Travers Notebook gebruikt kan worden en ik merk nu al dat dit systeem mij enorm helpt bij het plannen en organiseren. Soms moet je iets voorbij zien komen om te kunnen bedenken of het iets voor je is. Veel van dit soort filmpjes zijn in het Engels, wat niet altijd voor iedereen even makkelijk te volgen is en daarom wilde ik eens een Nederlands filmpje maken over hoe ik mijn TN gebruik. Veel plezier en heb je vragen stel ze gerust, dat vind ik alleen maar leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s