Made for you

by Tresja

vetplantpotje

Een reactie plaatsen

Afbeeldingsresultaat voor succulent garden stampin up

Heb je hem gezien op blz 20 en 21 van de voorjaarscatalogus?

De succulent garden suite, met bij behorende stempelset, framelits dies, papier en lint. Ik zal je eerlijk bekennen ik niet. Nou ik heb hem natuurlijk wel gezien, maar ik werd er niet direct door aangesproken, omdat plantjes nou eenmaal niet zo mijn “ding”is, dacht ik.

Afgelopen zaterdag had ik een Teamdag zoals jullie natuurlijk al weten en daar had mijn Lieve collega en teamgenoot Mieke super leuke plantjes gemaakt met deze set. In eerste instantie dacht ik zelfs dat ze echt waren, zo mooi zag het eruit. Dat kan ik jullie natuurlijk niet onthouden. Ik heb zaterdag zelf ook een plantje gemaakt en het is echt heel erg makkelijk en leuk om te doen. Ik heb de eenvoudige versie gemaakt, maar Mieke ging een stap verder zoals je ziet.

 

Heb je dus wel “groene vingers” dan is dit misschien echt een leuke set voor jou. Ondanks dat ik dat niet heb, staat deze set nu wel bovenaan mijn verlanglijstje.

VoorAfbeeldingsresultaat voor succulent framelits dies stampin up het vetplantje heb we de succulent framlits Dies (142757) gebruikt, we hebben een bakje gemaakt van de popcorn Box (141373), papier in de kleur Old Olive en Tip Top Taupe (samen met Mint Macaron in een pack 142780), Inkt in de kleur Rich Razzleberry, wat oase/steekschuim, een beetje Tilantia en hotlglue of een speld.

We kunnen in een workshop zelf ook zo’n leuk plantje gaan maken, mocht je daar interesse in hebben laat het me weten en dan plannen we een workshop. geef dan ook even aan welke dag of tijdstip jouw voorkeur heeft. Kosten voor de workshop zijn €7.50 we maken dit plantje en een kaart waarbij we dezelfde set gebruiken. Duur zal ongeveer 1.5 tot 2 uur zijn. Koffie en Thee met wat lekkers is altijd aanwezig. Bij vier aanmeldingen gaat de workshop door. Aanmelden kan via email madeforyoubytresja@gmail.com of door te reageren op dit bericht

Misschien is het handig om onderstaand stukje te kopiëren in je bericht en dat aan te vullen met je gegevens en voorkeur.

  1. Naam:
  2. Ik heb voorkeur voor: zaterdag 28 januari 11.00u-13.00u / donderdag 2 februari 10.00u-12.00u / zaterdag 11 februari 11.00u-13.00u
  3. Aantal personen

Heb je geen interesse in de workshop, maar wil je er lekker zelf mee aan de slag dan kun je de stempels, inkt, papier, lint, framelits bij mij bestellen. Geef in een mail , madeforyoubytresja@gmail,  aan wat je graag zou willen hebben en dan heb je de spullen binnen 4-6 dagen in huis. De bundel  met framelits en stempels is te krijgen met 10% korting voor €58.50 en bij €60 mag je op dit moment een gratis artikel uitzoeken uit de sale-a-bration gids. Deze actie loopt tot 31 maart. Door op onderstaande foto de klikken kun je de gids alvast digitaal bekijken.

download

 

Heel veel knutselplezier en wie weet tot ziens

Tresja

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s