Made for you

by Tresja

Makkelijke maandag

Een reactie plaatsen

2017-01-20-16-26-31Dit weekend ben ik op een teamdag geweest in Dordrecht met 60 andere Stampin’Up demo’s. Ik kan je vertellen dat dit een ontzettend gezellige boel is. Er wordt op zo’n dag gekletst,geluisterd, geknutseld en ook nog lekker gegeten. Ik kom er altijd met heel veel nieuwe inspiratie vandaan en daarvan zal ik jullie deze week het één en ander laten zien.

De kaart van vandaag heb ik ook voor dit weekend gemaakt.Ik het verzoek om een mannenkaart en een vrouwenkaart te maken. Vandaag laat ik mijn mannenkaart zien. Ik heb dezelfde techniek gebruikt als op de kaart met de Libelle.

Mocht je nou willen weten welke techniek dat is. Aankomende donderdag zal ik dat life om 10.30u op facebook laten zien. https://www.facebook.com/madeforyoubytresja/ Het leuke is dat je direct vragen kunt stellen die ik meteen kan beantwoorden. Ik vind het nu al spannend om te doen donderdag!. De link naar mijn facebook pagina staat hierboven dus like mijn pagina en neem een kijkje.

wat heb ik gebruikt voor deze kaart. 

  • Afbeeldingsresultaat voor window shopping stampin upDe bundel Window shopping 144743. Die bestaat uit deze stempelsset en thinlits Dies om een doosje van te maken
  • notecards en envelopes in whisper white 131527
  • Inkt Bermuda Bay, Island Indigo, Old Olive, memento black
  • stempelset Timeless Textures 140517
  • papier Basic black, crumbcake, whisper white
  • Cirkle punch 3/4 en 1 inch
  • clearblocks

Wil je één van deze materialen bestellen of heb je er vragen over stuur me dan een bericht: madeforyoubytresja@gmail.com

Veel stempelplezier en tot donderdag om 10.30u op Facebook.

Tresja

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s