Made for you

by Tresja

in de spotlights

Een reactie plaatsen

Stempelset Birthday Bright

Afbeeldingsresultaat voor birthday bright stampin up

Ik zal je eerlijk zeggen dat dit niet een set is die ik zelf direct uitgekozen zou hebben. Ook omdat ik al verschillende verjaardagssets in de kast heb staan die ook heel erg leuk zijn. Ik heb deze set gewonnen en hij lag dus al een tijdje op mijn bureau.

Mijn dochter werd 14 jaar en ik dacht dat dat de gelegenheid was om eens te gaan spelen met deze set en uit te proberen of ik voor haar een beetje een moderne (voor jonge meiden) verjaardagskaart kon maken.

Nu moet ik er ook bij vertellen dat ik op dit moment zelf ook aan het oefenen ben met Handlettering. Daarbij maak je met een zin of met losse woorden een grafische layout door de letters in verschillende types, maten en soorten te gebruiken. Met dat in mijn hoofd en de vele woorden en lettertypen die in deze set aanwezig zijn ben ik aan de slag gegaan. Ik heb een clearblock gepakt en ik ben de woorden er op gaan plakken. 2017-01-19-11-46-08

Dat vond ik echt een super leuk om mee bezig te zijn. Het ene woord recht het andere woord schuin, kijken of je de gaten met de kleinere woorden op kunt vullen. Het was zeker passen en meten, maar het resultaat werd echt heel erg leuk. Daarom wil ik het ook aan jullie laten zien.

Woorden zijn in, Letters zijn in, maar durf je er nog niet zelf aan te beginnen, dan is dit volgens mij echt de stempelset om hetzelfde effect voor elkaar te krijgen en het gaat ook veel sneller. Ik heb zelfs een aantal van deze kaarten gemaakt, omdat de stempels er nou toch al zo leuk op zaten. Het idee is dus echt super simpel, maar het resultaat echt heel erg leuk! Deze set blijft dus nog even op mijn bureau liggen, want dit smaakt naar meer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s