Made for you

by Tresja

laatste dag van de super sale

Een reactie plaatsen

 

Vandaag is de laatste dag van de super sale, extravaganza en dit zijn de aanbiedingen die alleen vandaag geldig zijn. Dus heb je een Bigshot maar nog geen magnetic platform dan zou ik hem nu bestellen. Ik kan hem niet meer missen als ik mijn Bigshot gebruik. Vanavond ga ik bestellen Let ook op de kerst bundel met de sneeuwvlok voor de mensen die graag met een pons werken.

24-sale

Ook deze aanbiedingen gelden alleen vandaag nog.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s