Made for you

by Tresja

makkelijke maandag 17/10

Een reactie plaatsen

Dezelfde stempelset, hetzelfde papier en dezelfde dies, maar toch hele verschillende kaarten. Ik kon niet stoppen bij één kaart deze week. Daarom vandaag de “makkelijke maandag” kaart en morgen als extra de “doe eens creatief op dinsdag”kaart.

2016-10-10-10-26-30

Ik vind deze Dies heel erg mooi en voor mij is het een beetje toveren. Het resultaat is zo mooi dat een kaart met zo’n element nog maar weinig extra’s nodig heeft.

Dies geven wat dat betreft meer mogelijkheden dan ponsen, zeker de Dies die helemaal opengewerkt zijn en die zie je ook steeds meer.

Stampin’Up! maakt in de huidige gids veel meer gebruik van bijpassende Dies dan ponsen en dat is jammer omdat Dies in de regel veel duurder zijn om in één keer aan te schaffen dan een pons.  In verhouding valt het wel mee. Bij een pons heb je vaak één of twee vormen voor ruim €22. Een set Dies bestaat uit veel meer vormen en voor deze set betaal je €35 . Je krijgt dus in verhouding met de Pons bij een set Dies meer voor je geld, je hebt er alleen wel een bigshot voor nodig en die kost natuurlijk ook het één en ander. Ook ik vind het jammer dat de ponsen verdwijnen, maar dan kunnen we helaas niets aan veranderen en ik moet zeggen dat ik de Dies steeds prettiger vind  om te gebruiken. Ik gebruik mijn Big Shot bijna iedere dag en ik heb ook nog geen dag spijt gehad van de aanschaf. Mocht je dus in de gelegenheid zijn om er één aan te schaffen, nieuw of tweedehands, dan zou ik zeggen doen! Je hebt er echt veel plezier van en de mogelijkheden zijn oneindig.

wat heb ik gebruikt:

stempelset: Merriest Wishes

Dies: Starlight Thinlits Dies

Papier: candy cane lane DSP, real red, crumb cake en whisper white note cards & envelopes

inkt: Real Red, Delightful Dijon

Overig: Circle punch 1/2 inch.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s