Made for you

by Tresja

makkelijke maandag w40/16

Een reactie plaatsen

2016-10-02-16-16-11

De eerste kerstkaart van het jaar!

Het was zo moeilijk om te kiezen wat ik allemaal ging gebruiken voor deze eerste kerstkaart. Ik heb al weer zoveel (misschien wel te veel) leuke nieuwe dingen gekocht voor de kerst en nieuwjaar en ik wil ze allemaal gebruiken!

2016-10-02-16-21-58

Op deze kerstkaart heb ik het nieuwe rode glitter embossingpoeder gebruikt, het is een nieuwe stempelset, de washi tape is speciaal voor kerst en ook het nieuwste van het nieuwste; de eerste 3D emossingfolder die door Stampin’Up! uitgebracht is. Aankomende donderdag plaats ik een filmpje over de embossingfolder.

regenachtige middagen zijn heerlijk om lekker te knutselen en alvast een begin te maken met de kerstkaarten voor dit jaar. Wat binnenkort ook weer gaat beginnen is koffie & Kaart en een workshop kerstkaarten maken. Ik vertel je er in de loop van de week meer over

.

 

Dit heb ik gebruikt:

inkt: Versamark

stempelset: Here’s to Cheers

papier: Crumb Cake 11 cm x 8.5 cm, real red 5.5 cm x 5 cm, whisper white 5 cm x 4.5 cm, note cards en evelopes whisper white.

overig: Real red glittter embossingpoeder, cable knit embossing folder, gold bakers twine.

( al deze producten zijn bij mij te bestellen)

Veel kerstknutselplezier

Tresja

 

 

 

 

Dit heb ik gebruikt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s