Made for you

by Tresja

Global Design Project #55 | Theme Challenge

Een reactie plaatsen

gdp_gdp

2016-10-01-17-14-37

Dit is alvast een voorproefje voor makkelijke maandag en mijn inzending voor de GDP challange. Ik ben namelijk helemaal weg van de nieuwe 3D embossing folder en die heb ik voor dit project gebruikt.Omdat je hier toch de bigshot voor nodig hebt, heb ik ook de super schattige en nieuwe dies met dennenappels erbij gepakt en de kaart daarmee aangepast aan dit seizoen. Dennenappels en kabeltruien, kom maar op met de herfst.

2016-10-01-17-15-19

 

 

Ik kreeg vanmorgen het bericht van een collega dat het haar gelukt is om af te studeren. Een studie afronden en ondertussen twee kindjes krijgen is naar mijn idee echt ontzettend knap en een hele mooie kaart waard. Ook jij hebt vast iemand in de buurt die ontzettend zijn best doet of gedaan heeft en in het zonnetje gezet mag worden, veel succes met het maken van jouw kaart.

 

 

 

Dit heb ik gebruikt:

Papier: Verry Vanilla 15 cm x 10.5 cm, Tip Top Taupe 14.5 cm x 10 cm, Verry Vanilla 14 cm x 9 cm, basic black 14 cm x 3 cm, vellum 16 cm x 6 cm., Tip Top Taupe restje

Inkt: White Staz On

Stepelset: Suite Sayings

Overig: Pretty Pines Thinlits Dies, Cable knit textureD impressions embossing folder, Gold bakers twine, mini striped ribbon (tip top taupe)

Wil je graag nog meer voorbeelden zien neem dan even een kijkje op de site van de global disign challange  bij Global Design Project #GDP055..Zie je iets staan waar je zelf ook graag mee aan de slag zou willen laat het me weten ik bestel het graag voor je.

Veel knutsel en crea plezier.

Tresja

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s