Made for you

by Tresja

makkelijke maandag 26 sept 2016

Een reactie plaatsen

Deze week geen kaart maar een label om aan een fles te hangen.

2016-09-24-17-44-58

Hij staat in de herfst/winter catalogus op pagina 39. Deze dies hadden meteen bij het zien van de gids mijn aandacht.

Ik vind het zelf heel erg  leuk om een cadeautje even snel iets persoonlijks mee te geven door er een zelf gemaakt label aan te hangen. Zo kun je van iets heel eenvoudigs als een zakje chocolaatjes, een flesje wijn of een lekkere cake een super cadeau maken om te geven.

 

Zelf ben ik van mening dat een cadeau niet heel veel hoeft te kosten om toch heel waardevol te kunnen zijn. Juist iets waarvan  je kunt zien dat er aandacht en misschien een klein beetje liefde en tijd aan besteed is kan zoveel meer waarde hebben.

De kleurcombinatie heb ik afgekeken van de nieuwjaarslijn op blz.. 36 van de herfst/winter catalogus.

Zo heb ik de label gemaakt

 

 

Dit heb ik gebruikt:

Inkt: sweet sugarplum

Papier: soft sky (6.5 cm x 13 cm), whisper white (5 cm x 5 cm), sweet sugarplum (restje), silver foil sheet (5 cm x 6 cm)

Stempelset: Here’s to Cheers (1420101)

Dies: Cheerful tags framelits Dies (141838)

Overig: sweet sugarplum glitter ribbon, silver ribbon, 1 3/4 circle punch, big shot, magnetic platform, dimensionals, tombow lijm

zelf maken

Alle spullen die hierboven benoemd en op de foto staan en kun je bij mij bestellen door even contact met me op te nemen (mits ze nog leverbaar zijn). De punch die ik gebruikt heb voor de kleine bloemetjes is helaas uit de collectie bijvoorbeeld, maar alle ander artikelen zijn in principe nog leverbaar. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de catalogus en heb je die nog niet, ik heb er nog een paar in voorraad en deze kan ik naar je toe sturen

Met al deze spulletjes kun je zelf aan de slag en met je eigen fantasie en creativiteit kun je dan super leuke dingen maken. Mocht je dit niet zelf aan willen schaffen, maar wel eens zo’n label willen maken, neem dan contact met me op en dan maken we een afspraak voor bijvoorbeeld en workshop bij jou thuis of bij mij.

veel plezier!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s