Made for you

by Tresja

makkelijke maandag W37/12 sept

1 reactie

 

2016-09-12-13-45-33

Deze kaart vind ik er één uit de categorie mooi en makkelijk.

Daarbij heb ik er deze keer ook nog wat van geleerd. Ik ben niet zo van het super netjes en precies en dus heb ik bij het embossen nog nooit de embossing buddy gebruikt. Dat is een klein zakje met een soort talk poeder of iets dergelijks er in. Voordat je gaat stempelen met versamark ga je met dit zakje over je papier en daarna pas komt de versamark en de embossing poeder. Dit zorgt er voor dat je poeder alleen op de versamark blijft plakken en geen kruimeltjes na laat op andere delen van het papier. Zo wordt je afdruk nog mooier en stakker.2016-09-12-13-45-33

Omdat ik deze kaart voor een workshop ging maken, vond ik dat ik het voor moest doen zoals het eigenlijk bedoeld is, met gebruik van Buddy dus. Ik stond versteld van het resultaat en het verschil. De afdruk met Buddy was echt duidelijk veel mooier> Zelfs de mensen die de workshop deden en dit nog nooit gedaan hadden, merkte het verschil op. Voortaan is mijn advies dus, gebruik de buddy voordat je gaat embossen. Embossen is alsof je een beetje aan het toveren bent. Ik heb hier gebruik gemaakt van de nieuwe koper kleur, maar in goud, zilver of een andere kleur is het ook prachtig en vooral niet moeilijk!

Wil je dit ook een graag een keer doen, maar heb je het nog nooit gedaan of wil je weer even zien hoe het nou eigenlijk ook al weer gaat, stuur me een berichtje en dan maken we samen deze kaart.

De kaart heeft met deze prachtige afdruk uit de stempelset “recht uit het hart”, niet zoveel extra’s meer nodig vond ik. Dus het enige wat ik toegevoegd heb is twee bloemen gemaakt met de “Flourisch Thinlits Dies”, een pareltje, een draadje en een tekst.  Ik zal het nog even voor je op een rijtje zetten.

Dit heb ik gebruikt:

  • inkt: VersaMark en Soft Suede
  • stemelset: Recht uit het hart
  • papier: Peekaboo Peach en Whiper White
  • overig: Copper ebossing powder, Pearl Basic Jewels, Notecards and envelopes, White Bakers Twine, Label Punch en de Flourish Tinlits Dies.

Veel plezier met het maken van je eigen creatie.

Advertenties

One thought on “makkelijke maandag W37/12 sept

  1. .bedankt voor de nieuwe cataloge Toos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s