Made for you

by Tresja

Weer terug……

Een reactie plaatsen

 

188532-clv89-original

Na een heerlijke vakantie en een hele drukke verhuizing ben ik weer terug. Alle knutselspullen hebben ook in het nieuwe huis zijn plekje weer gevonden.  Deze keer midden in de woonkamer, dus alles is lekker dichtbij.

De eerste kaartjes en projecten liggen klaar om aan jullie te laten zien en eergisteren ben ik weer begonnen met het geven van workshops. Dit was tijdens de evenementen dag op mijn werk voor collega’s , wat weer ontzettend leuk was om te doen. Kortom vanaf vandaag zal ik weer regelmatig voorbeelden laten zien en nieuwe producten in de spotlights zetten. In de tussentijd is namelijk de kerstcatalogHolidayPreOrder_DemoSite_CatalogPage_UKus van Stampin’up! uitgekomen en ik heb al met een aantal producten mogen spelen waar ik heel enthousiast over ben ook die zullen natuurlijk de komende tijd aan bod komen. Wil je de catalogus bekijken, dat kan digitaal door op de foto te klikken of er één bij me op te komen halen.

Wat verder nog gaat volgen zijn nieuwe data voor koffie & kaart en misschien nog wel andere evenementen.

Ik heb er in ieder geval weer heel erg veel zin in en ik hoop jullie weer te zien op mijn blog of tijdens de workshops. !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s