Made for you

by Tresja

makkelijke maandag

Een reactie plaatsen

of zoals vandaag mama maandag.

Gisteren was het Moederdag en ben ik verwend door mijn leuke lieve meiden, hebben we ’s avonds gezellig gegeten bij mijn eigen mama en genoten van het mooie weer. Kortom het was heerlijke dag. Maar dan vandaag…… Voordat ik verder ga ik hou echt ontzettend van mijn meiden, maar vandaag………is de vakantie voorbij en gaat iedereen weer naar school.

Om half negen heb ik iedereen uitgezwaaid en loop ik even met de hond een rondje. De zon schijnt en de dag warmt al aardig op. Ik moet even werken, dus stap op de fiets en ga naar mijn afspraak. Thuisgekomen hang ik de was op, drink een kop koffie en bak een eitje voor mijn jongste die nog thuis komt eten. wanneer die weer naar school is geef ik me er gewoon aan over. Ik neem, zomaar omdat het kan, tijd voor mezelf  (had ik niet nog een tijdschrift ergens liggen?) Blijkbaar zijn alle mannen met hogedrukreinigers, heggenscharen en schuurapparaten ook weer naar werk, want ik hoor alleen de vogels en heel in de verte de trein.

Kinderen zijn heerlijk, mijn hondje is alles, mijn werk is leuk, maar dit is ook gewoon genieten want de komende paar uur zijn alleen voor mij……….

Met dit kaartje wil ik alle moeders en vrouwen die dagelijks een heleboel ballen in de lucht houden even in het zonnetje zetten! Dames deze kaart is voor jullie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s