Made for you

by Tresja

On Stage 

Een reactie plaatsen

Het begint altijd met het maken van swapp’s. Die ruil ik dan op die dag met anderen en zo ga ik mer een heleboel nieuwe ideeën en voorbeelden naar huis.


Deze heb ik gemaakt.

De ochtend zelf begon heel vroeg op het station in Leiden.


Op Amsterdam eerst een lekker kopje koffie gehaald en door naar de beurs van Berlage. Daar was ik nog nooit geweest, maar wat een mooi gebouw.


Binnen kregen we al een super leuke verrassing een tas met daarin een nieuwe stempelset en andere leuke hebbedingetjes. De sfeer zat er al goed in bij binnenkomst en het was heel leuk om iedeen weer te zien. Ik was samen met Ingrid op stap, dus snel op zoek naar een plekje in de zaal en op zoek naar onze teamgenootjes. Dat bleken wel drie tafels vol te zijn wauw.


Na de introductie. Kregen we waar we voor gekomen waren…….de nieuwe catalogus!

Tijd om goed te kijken was er eigenlijk nog niet eens want er waren de hele dag door allerlei presentaties en make and takes. De tijd om de catalogus te kijken had ik niet, maar we was wel tijd om een heleboel nieuwe producten in het echt te zien en te voelen.


Het team moest natuurlijk ook even op de  foto


Dit is in het kort een verslag van dag. Aan het einde van de dag hebben we met een kleine ploeg nog geholpen om de boel weer op te ruimen. Vol nieuwe ideeën, nieuwe stempelsets en de nieuwe catalogus was ik uiteindelijk om 21.30u weer thuis.


Nu aan de slag, zodat ik iedereen die dat leuk vind op zaterdag 25 juni ook een beetje kan mee laten genieten en we aan de slag kunnen in een workshop.

Tot zaterdag 25 juni.

Tresja

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s