Made for you

by Tresja

Makkelijke maandag. 

Een reactie plaatsen

Een week geleden zat ik in de beurs van Berlage daar had ik een ontzettend gezellige dag met hele gezellige mensen. Ik zal morgen een klein verslagje maken.  Daar heb ik de nieuwe catalogus gekregen een heleboel nieuwe stempels en bijbehorende artikelen alvast mogen bekijken en aanraken en ook de nieuwe kleuren inkt gezien.

Dit zijn ze:


Omdat ik daar was kon ik meteen wat van die nieuwe producten bestellen en ging ik met drie nieuw gewonnen stempelsets naar huis.


De nieuwe catalogus heb ik al eindeloos door zitten bladeren en mijn handen jeuken om aan de slag te gaan.

Ik vind alleen de voorkant er al zo vrolijk en fris uitzien.

De makkelijke maandag kaart is dus een beetje van nu en een beetje van wat nog moet komen geworden. Buiten sneeuwt het bij mij, maar binnen probeer ik met de nieuwe kleuren het voorjaar en de zomer een beetje naar binnen te halen.

Dit is hem geworden en er komen er nog veel meer aan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s