Made for you

by Tresja

Tulipa Stamp Team

2 reacties

Tijdens de Sale-a-Bration periode zijn er wel drie mensen bij mij ingestapt en dat vind ik super leuk!

Dat betekend ook dat ik nu een eigen team heb en dat verdient natuurlijk een teamnaam. Mijn dochters vonden het natuurlijk super leuk om mee te denken en er zijn heel wat vreemde, grappige, gekke en niet nader te melden namen voor bij gekomen.

Uiteindelijk is het een naam gevonden waar een beetje humor in zit, die een beetje verraad uit welke streek ik kom en die staat voor kleur en gezelligheid. Inspiratie was ook mijn lievelingsbloem

Het Tulipa Stamp Team 

Mocht je je dus ook bij mij in willen schrijven als demo dan weet je nu in wat voor team je in stapt. We hadden het natuurlijk ook gewoon het Tulpen stempel team kunnen noemen, maat dat vonden we toch iets te veel uit de klei getrokken klinken.

Welkom dus in mijn team!

2016-04-05 17.29.22

Advertenties

2 thoughts on “Tulipa Stamp Team

  1. Super gefeliciteerd Tresja! Super leuke teamnaam ook!

  2. Hoi Tresja,

    Gefeliciteerd met je team. Mooie naam vind ik. Succes ermee. Groeten Lut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s