Made for you

by Tresja

Verslag van de workshopdag 

1 reactie

Vandaag met 7 dames een super leuke workshopdag in Valkenburg gehad.

We begonnen in het restaurant met een lekker kopje koffie en zelf gebakken appeltaart van mijn moeder. Rond 10.3o eerst mijn uitleg, wat tips en wat voorbeelden gegeven en toen aan de slag met het stempelen, sponzen en versieren van de twaalf maanden van het jaar. In plaats van een kalender werden er ook met dezelfde technieken kaarten gemaakt.

Om 12.3o waren we nog lang niet klaar, maar was een lekkere lunch met een broodje gezond en een broodje zalm zeker welkom. Het dorpshuis verzorgde de catering weer in het restaurant en na een gezellige lunch werd er weer hard verder gewerkt tot 14.00u

Tussendoor de loterij, waar moeder en dochter allebei een stempelset mee naar huis mochten nemen. Gefeliciteerd! De thee met cake smaakte daardoor nog beter voor sommige. Als laatste nog een klein kaartje met ballonnen gemaakt.

Er werden nog foto’s gemaakt van de voorbeelden, vragen gesteld en nog even nagekletst. Dank jullie wel allemaal voor een hele gezellige en wat mij betreft geslaagde dag. Ik hoop jullie in oktober weer terug te zien of misschien al eerder bij koffie & kaart of een workshop aan huis.


  

Advertenties

One thought on “Verslag van de workshopdag 

  1. Inderdaad een heel leuke dag gehad! Mooie lokatie, goed gezelschap, leuke verjaardagskalender en kaartje gemaakt en dan ook nog eens heerlijke appeltaart, cake en lunch. Kortom, een echte verwendag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
    Tot spoedig ziens,
    Irma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s