Made for you

by Tresja

Koffie & kaart

Een reactie plaatsen

Vandaag was weer koffie & kaart. Super gezellig en prachtige resultaten. Deze keer geen kaart maar een kadootje
Dit hebben we gemaakt naar een idee van Laura’s Creative moment. Dank je wel voor het delen Laura. 

Het is alweer even geleden sinds ik een bericht heb gepost. Dat is niet omdat ik niets heb om te laten zien, maar juist het tegenovergestelde. Ik heb het mega druk en heb veel te veel om te laten zien.

Aankomend weekend heb ik mijn workshopdag en ik ben dus heel druk met het voorbereiden daarvan. Omdat delen zo leuk is, maak ik zondag een klein verslagje van de dag en een foto van de gemaakte projecten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s