Made for you

by Tresja

Number of years, kaart 2

Een reactie plaatsen

Ik vind zelf de achtergrond helemaal geweldig geworden en kan dan tijdens het knutselen heel blij worden als dat wat ik in mijn hoofd had lukt.

2016-02-08 20.49.48

De techniek heb ik bij een collega demo gezien uit Amerika Tami White. De rest heb ik zelf bedacht en ik moet zeggen, ik ga deze denk ik nog een paar keer maken. Niet moeilijk om te doen, dus wie weet ga ik jullie binnenkort via periscope, dat is een app waarmee jullie mij live kunnen volgen, laten zien hoe ik deze kaart gemaakt heb. Dat zou ik echt wel heel erg leuk vinden.

Mocht je mee willen doen, dan zijn dit de spullen die je klaar kunt leggen:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s