Made for you

by Tresja

Number of Years, kaart 1

Een reactie plaatsen

Dit is de eerste kaart uit een serie van drie.

2016-02-08 20.53.01

Bij ieder kaart staat de stempelset Numbers of Years centraal, maar ze zullen allemaal een hele andere stijl hebben.Ik hoop dat jullie net zoveel plezier hebben tijdens het maken als ik. Mocht je één van deze producten willen bestellen, stuur me dan een bericht of klik op de onderstaande producten en bestel ze in mijn online store.

Dit heb ik voor deze kaart gebruikt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s