Made for you

by Tresja

voorbeelden, waar vindt je die?

Een reactie plaatsen

Regelmatig hoor ik van mensen om me heen; ” Nu heb ik zo’n leuke stempelset gekocht, maar zelf heb ik niet de inspiratie om er iets mee te maken, ik heb een voorbeeld nodig, heb jij die?”.

Ja, vaak heb ik die wel en ik moet je zeggen het bij mij ook wel eens andersom is, dan zie ik een voorbeeld en dan denk ik: “Welke stempelset hebben ze hier gebruikt, die is echt leuk!”

Op pinterest zijn een heleboel voorbeelden te vinden. Vul in de zoekfunctie in met wat voor soort stempel of welke stempelset je iets zou willen maken en er komen een heleboel voorbeelden tevoorschijn. Soms zoveel dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Dan is het misschien een idee om eens op mijn site van Stampin’up! zelf te kijken, klik hier om daar naar toe te gaan. Onder het kopje Ideas vind je een album vol met voobeelden van verschillende stempelsets

Zo zien de site en de verschillende bladzijdes er uit.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s