Made for you

by Tresja

verjaardag met ballonnen

Een reactie plaatsen

Afgelopen vrijdag is mijn dochter alweer 13 jaar geworden en speciaal voor haar heb ik deze verjaardagskaart gemaakt.

De foto links was mijn inspiratie en de foto rechts is het geworden.

 

Ik word in ieder geval altijd vrolijk bij het zien van ballonnen en op deze kaart vind ik het ook net een feestje. Buiten is het koud, maar binnen heb ik al weer helemaal zin in vrolijke voorjaarskleuren.

Dit is wat ik gebruikt heb en ik moet zeggen het is best een hele lijst geworden, omdat ik veel verschillende sets gebruikt heb, wel 3. In een workshop doe ik dat niet, maar voor mijn dochter moest ik natuurlijk alles uit de kast halen en als je de sets toch allemaal in je kast hebt staan, waarom zou je ze dan niet gebruiken toch………..:)

Al deze producten zijn direct te bestellen in mijn webshop. Er zijn drie manieren op dit te doen, je kunt op één van onderstaande producten klikken en je komt direct in mijn webshop, je kunt op de afbeelding bestellen klikken of stuur me een berichtje en dan kan het met de volgende verzamelbestelling mee.

button bestellen

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s