Made for you

by Tresja

nieuwe data Koffie & Kaart

Een reactie plaatsen

Ik heb net mijn bestelling binnen gekregen en ik heb heel erg zin om allerlei leuke, mooie en verassende kaarten en andere projecten voor jullie te gaan bedenken, die we dan kunnen gaan maken tijdens de workshops (class) of koffie & kaart.

Daarom wil ik koffie & kaart graag naar een weekje later verplaatsen. Dan heb ik even de tijd om te spelen met alle nieuwe dingen en er leuke workshops mee te maken. Als je op de  link hieronder klikt zie je de nieuwe data.

evenementen 2016

De koffie & kaart van morgen wordt dus verschoven naar volgende week en dat betekend dat ik vanaf donderdag 21 januari weer aanwezig zal zijn in Valkenburg. Ik kan alvast wel verklappen met welke stempels we dan aan de slag gaan en dat is deze geworden.

Occasions16_p34_a

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s