Made for you

by Tresja

eerste projecten

1 reactie

In de kerstvakantie kon ik al een beetje spelen met de nieuwe producten en zo ontstond spontaan het idee om alvast een keer  een proef workshop te doen met de nieuwe producten. Mijn ervaring is dat iets wat snel en spontaan ontstaat, vaak heel gezellig wordt en dat was ook deze keer zo.

Het was super gezellig en de drie dames die aanwezig waren gingen enthousiast naar huis!

2016-01-06 11.35.42

Wil je nu zelf ook zo’n leuk project maken,  vanaf morgen staan mijn nieuwe workshops op de site en kun je je opgeven. Zijn de dagen waarop de workshops zijn nou net de dagen waarop jij niet kan, stuur me dan een mailtje en dan plannen we een workshop op een dag waarop je wel kunt. Dat kan bij mij thuis zijn met een groepje van je vriendinnen of ik kom naar jou toe. Neem contact op door me een mailtje te sturen (madeforyoubytresja@gmail.com) en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

2016-01-06 11.34.08

 

Advertenties

One thought on “eerste projecten

  1. Het was inderdaad erg leuk om te doen, zeker een aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s