Made for you

by Tresja

Sale-a-bration

Een reactie plaatsen

handmade from the heart

Hij is er de nieuwe voorjaars/zomer catalogus. Dat betekend ook dat de sale-a-bration van start gaat en dat je dus bij besteding van iedere €60  een artikel gratis uit de sale-a-bration brochure mag kiezen.

cover saleabration

Dit is toch eigenlijk bij stampin’up! de leukste tijd van het jaar. De catalogus ziet er echt geweldig uit en de spullen die er in staan zijn om van de smullen. Je kunt natuurlijk al op de afbeeldingen klikken en snel gaan kijken. Ga dat maar eerst doen en dan kom ik morgen weer bij je terug voor nog veel meer informatie en nieuwe ideeën natuurlijk!

Voor de snelle mensen, morgen ga ik de eerste bestelling de deur uit doen, dus wil je iets bestellen doe dit in mijn online store of stuur me een mail.

wishlist zomer catalogus

Daarnaast zijn er deze maanden geweldige acties. Natuurlijk het gratis sale-a-bration artikel bij €60 euro, maar vergeet ook niet de actie waarbij je voor €220 mag uitzoeken in je starterspakket en deze maanden maar €129 betaald als je nu in stapt bij stampin’up! je bij deze gezellige club aansluit. Misschien ook nog iets om toch over na te denken. Join the fun!

Klik op de onderstaande afbeelding en je krijgt meer informatie.

Occasions16_p50_a

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s