Made for you

by Tresja

makkelijke maandag

Een reactie plaatsen

Soms komen dingen heel toevallig bij elkaar en ontstaat er een idee.

Zo kwam ik deze week een filmpje tegen van een Amerikaanse demonstratrice die liet zien hoe zij met een sponsje en inkt een prachtige achtergrond maakte. De avond daarop loop ik rond zonsondergang buiten met mijn hond een rondje langs de weilanden en kijk ik naar de kleuren van de avondlucht en die zijn soms zo mooi. ,,Maak er een foto van”, zegt m’n dochter en laat ik nu inderdaad mijn telefoon een keer bij me hebben.

Zo worden een foto en een filmpje een nieuw idee voor een kaart.

2015-10-02 19.24.38 2015-10-05 11.24.15

wat heb ik gebruikt:

Inkt: Lost Lagoon, Hello Honey, Melon Mambo en Memento black

stempelsets: Wild about Flowers en K.J.E.G.

K.J.E.G. wild about flowers

Overig: Note tag Punch, sponges, Multipurpose liquid glue, Rinestone Basic Jewels.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s