Made for you

by Tresja

teamtraining

Een reactie plaatsen

2015-09-27 12.20.50 Vandaag een ontzettend gezellige teamtraining gehad met mijn stampin ‘up team. Weer veel geleerd, veel ideeën opgedaan en heel erg leuk om het gevoel te hebben dat je een team van hele ervaren mensen en minder ervaren mensen achter je hebt staan om dingen mee te delen en van te leren. Er zijn zo een heleboel teams in Nederland, maar ik denk toch echt dat mijn team de allergezelligste is.  Dat betekent natuurlijk niet dat er niet nog meer mensen bij zouden kunnen……Misschien is het wat voor jou, laat het me dan weten dan vertel ik je er alles over.

Hier zijn wat voorbeelden van collega’s die ze speciaal voor vandaag gemaakt hadden.

2015-09-27 13.04.03 2015-09-27 13.02.01 2015-09-27 13.00.06 2015-09-27 12.59.03

Alle teammaatjes ontzettend bedankt voor deze gezellige dag en speciaal Carmen voor het organiseren van vandaag, Michelle voor de informatie en tips, Agnes voor de mooie voorbeelden en lekkere cupcakes, Anca en Monique voor de inspiratie en Janneke en Monique voor het gezellige nakletsen bij de MD

teammeeting 9-2015

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s