Made for you

by Tresja

Verzendkosten, bestellingen en Weekley deals

Een reactie plaatsen

Hoe werkt het als je bij mij producten van Stampin ‘up besteld. Er zijn verschillende mogelijkheden.

  • Verzamelbestelling: Iedere eerste donderdag van de maand doe ik een verzamelbestelling de deur uit. De datum kun je aan de rechterkant op mijn blog vinden.  Je stuurt je bestelling per mail, sms, whats app op of een andere manier voor die datum of op die datum voor 18.00u naar mij toe en ik ga het diezelfde avond nog voor je bestellen. Vervolgens duurt het ongeveer 5 werkdagen voor ik je bestelling binnen heb. Je ontvangt van mij een mail waarin staat wat ik voor je besteld heb, wat het bedrag is en waar je het bedrag naar over kunt maken. Wanneer ik je bestelling binnen heb en het bedrag op mijn rekening, neem ik contact met je op. De verzendkosten voor een verzamelbestelling zijn 1 euro.
  • Individuele bestelling :  Heb je een bestelling, maar kun je of wil je niet wachten tot de verzamelbestelling de deur uit gaat, laat me dit voor 18.00u weten. Ik stuur je bestelling nog diezelfde avond voor je door. Vervolgens duurt het ongeveer 5 werkdagen voor ik je bestelling binnen heb. Je ontvangt van mij een mail waarin staat wat ik voor je besteld heb, wat het bedrag is en waar je het bedrag naar over kunt maken. Wanneer ik je bestelling binnen heb en het bedrag op mijn rekening, neem ik contact met je op. De verzendkosten voor een bestelling zijn €5,95. Wil je de bestelling naar je eigen adres verzonden hebben dan kan dat ook. Zodra het bedrag van de bestelling op mijn rekening staat, stuur ik het door en worden de spullen bij jou thuis afgeleverd.

iedere woensdag komen er op de site van stampin up nieuwe aanbiedingen te staan die een week lang geldig zijn , de weekley deals. Hier zijn ze voor deze week, klik  op de link hier onder en kijk snel naar de aanbiedingen van deze week

http://www2.stampinup.com/ECWeb/ItemList.aspx?categoryid=180100

 

Naast aanbiedingen heeft stampin ‘up ook opruiming!! Vergeet dus daar ook af en toe niet even te kijken op internet. Hier is de link.

http://www2.stampinup.com/ECWeb/ItemList.aspx?categoryid=180300

Oké het is misschien een beetje saaie informatie vandaag, maar niet onbelangrijk.

Veel knutselplezier!

Groet Tresja

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s