Made for you

by Tresja

Stampin up Korting tot 50%

2 reacties

  
stampin up neemt afscheid van een aantal producten uit de 2014-2015 catalogus. Dat is jammer, maar geeft ook ruimte om nieuwe producten te introduceren in de nieuwe catalogus. 

De producten die gaan verdwijnen, de retired producten, zijn nog tot 2 juni te bestellen. Op een groot aantal producten krijg je nu kortingen tot 50%. Dus dat is zeker de moeite waard om even te gaan kijken. 

  
Klik hier om te zien welke stempels er uit de catalogus zullen gaan en welke nog te verkrijgen zijn met of zonder korting. 

  
Klik hier om te kijken welke andere producten er uit gaan en nog te verkrijgen zijn. Dat heb ik het over inkt, papier, lint, ponzen, markers etc 

Let wel op voor al deze producten geld OP=OP. Dus heb je nog wensen. Laat het me snel weten want ik heb al begrepen dat een aantal producten al uitverkocht is!  Ik wil jullie graag laten delen in dit voordeel dus als je voor €60 besteld. Dan hoef je deze keer geen verzendkosten te betalen en doe ik het dezelfde dag nog voor je de deur uit. De spullen kun je bij mij thuis ophalen. 

Mail me je bestelling door madeforyoubytresja@gmail.com 

Advertenties

2 thoughts on “Stampin up Korting tot 50%

 1. Hoi Tresja, Dank voor je tip. Ik ben aan het kijken. Als ik kijk bij de tweede link zie ik dat er kaarten zijn met de kleur van 2013-2015. Is het gewoon een waaier met kaarten als voorbeeld? Of is dat te gebruiken om iets mee te maken? Gaan die kleuren er uit? Ik merk dat het juist de kleuren zijn die ik heb. Hoelang kan ik nog de inktpars van deze serie bestellen? Die zie ik hier nog niet tussen staan namelijk.

  hoe lang doe je eigenlijk met die inktpads, bij mij gaat dat niet zo snel natuurlijk.

  Ik probeer snel een lijstje naar je te sturen hoor.

  Gr Lut

  • Ha Lut. De kleuren van 2013 – 2015 gaan er inderdaad uit en helaas zijn alle refills al uitverkocht. Ook is al het papier in deze kleuren uitverkocht. Het is echt super snel gegaan. De waaier is een waaier met kleurstaaltjes. Je kunt er niet echt iets mee maken.
   Ik kan niet precies zeggen hoelang je met de inktpads doet, ik gebruik die van mij nu twee jaar en heb ze ook voor workshops gebruikt en zelf ook veelvuldig. Deze kleuren zijn namelijk favoriet bij mij. Ik vind het ook erg jammer dat ze er uit gaan.
   Ik heb ze nog nooit bijgevuld en ze doen het nog steeds.
   Mocht je wat willen dan zou ik niet te lang wachten dus.

   Groet Tresja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s