Made for you

by Tresja

Nog 3 dagen sale-a-bration

Een reactie plaatsen

Laatste kans om te bestellen!

Helaas, Helaas, Helaas het is nog maar een paar dagen en dan is de sale-a-bration periode weer voorbij. Dan eindigt de actie waarbij je bij aankoop van €60 euro gratis  een speciaal product naar keuze mag toevoegen aan je bestelling. Dit jaar zijn naast de stempels het papier bij mij echt favoriet om mee te werken en mooie projecten mee te maken. Ik hoop dat stampin up daar in de toekomst nog meer van gaan laten zien.

Dus pak je wensenlijstje erbij en vergeet ook de producten uit de jaarlijkse catalogus niet. Dit is je laatste kans om gebruik te kunnen maken van de sale-a-bration actie en een gratis extra item uit te kunnen kiezen bij je bestelling. Speciaal daarom doe ik nog een extra verzamelbestelling de deur uit op maandagavond 30 maart. Er zijn ook nieuwe items bekijk de onderstaande video

Deze video van stampin up kon ik jullie ook niet onthouden en die laat zien waarom het papier dit jaar zo leuk is.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s