Made for you

by Tresja

Sale-a-bration start

Een reactie plaatsen

Vandaag begint  sale-a-bration. vanaf 6 januari tot en met 31 maart kun je bij ieder €60  die je besteed aan producten van stampin up gratis een product kiezen uit de sale-a-bration folder. Klik snel op de afbeelding van de folder hier naast en je ziet uit welke ontzettend leuke producten je kunt kiezen.

Bekijk dan ook gelijk de voorjaarstcatalogus, Je voelt de zon al weer bijna schijnen. Niet alleen het voorjaar en de zomer komen er in terug maar ook valentijnsdag, moederdag, vaderdag en pasen. Ik heb er zin in.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s