Made for you

by Tresja

Moe maar voldaan terug van de workshops bij het RRC

Een reactie plaatsen

Wat een ontzettend leuke avond heb ik gehad. Vanavond had ik twee workshops van 1,5 uur achter elkaar.

Deze workshops heb ik gegeven in het Rijnlands revalidatie centrum en ik vond het heel erg spannend om aan toen mensen tegelijk een workshop te geven. Nu kan ik zeggen dat het gelukkig allemaal goed verlopen is en het is heerlijk als de deelnemers de deur uit lopen met een resultaat waar ze trots op ( mogen) zijn. Voor nu lekker slapen en de rest vertel ik jullie volgende keer.

IMG_1964.JPG

IMG_1962.JPG

IMG_1960.JPG

IMG_1961.JPG

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s