Made for you

by Tresja

Bloghop (Filmpje)

Een reactie plaatsen

Hè bloghoppers en bezoekers.

Leuk dat jullie terugkomen om het filmpje te bekijken wat ik gemaakt heb.

Om inspiratie op te doen voor mijn ontwerpen combineer ik twee  van mijn favoriete dingen en dat zijn wonen en inrichten dus ook woontijdschriften en stampin’up. Beide zijn in mijn geval heel goed te combineren en dat maakt het voor mij nog leuker om aan de slag te gaan. Voor deze kaart heb ik een foto uit de VT wonen van juli gebruikt als start. Daarna gaat een kaart vaak een heel eigen leven leiden.

Kijk lekker naar het filmpje en ik hoor graag je mening. Daarna lekker zelf aan de slag met een eigen kaart en gebruik mijn kaart om ook jouw kaart een eigen twist te geven.

Veel stempel plezier, Tresja

http://www.youtube.com/watch?v=OKbMNqGIQgo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s