Made for you

by Tresja

Kleuren voor grote mensen

Een reactie plaatsen

Zaterdag ben ik bij Linda de Bruin geweest om les te krijgen in het kleuren met alcohol markers.

image
Dat is namelijk helemaal nieuw voor mij. Sinds kort heeft stampin’up bledabilities markers en wat ik begrepen heb inmiddels is, dat kleuren met stiften op waterbasis een heel ander verhaal is als kleuren met stiften op alcohol basis. Zo leer je nog eens wat op je 42e verjaardag .
Kleuren met stiften op alcohol basis gaat over het creëeren van diepte en schaduwen door verschillende tinten in elkaar over te laten lopen, te blenden.
Kortom ik ben gisteren de hele dag aan het kleuren gegaan. Best heel ontspannen om te doen eigenlijk. Dit zijn mijn eerste pogingen. Ik moet zeggen dat ik best tevreden ben over mij. Laatste bloem, de geel met blauwe.
br />

20140714-151843-55123549.jpg

Na een hele dag oefenen wilde ik er natuurlijk ook wel een kaartje bij maken en dat is deze geworden. Wil je ook een keer uitproberen hoe het is om met alcoholmarkers te kleuren of gebruik je al een ander merk, maar wil je deze ook eens uitproberen, laat het me weten dan organiseren we wat. Na de zomervakantie zal ga ik zeker een workshop doen met deze markers, daar kun je je eventueel ook voor opgeven. Bij mij gaan ze zeker in de koffer mee op vakantie om lekker te oefenen.

20140714-152010-55210558.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s