Made for you

by Tresja

Vakantie dagboek ( filmpje)

Een reactie plaatsen

Het is bij ons bijna zomervakantie en wat Ik zelf altijd leuk vind om te doen is een dagboeken bijhouden van de vakantie, een journal.
Deze keer laat ik jullie zien hoe je van een eenvoudig bruin boekje een eigen persoonlijk journal kunt maken. Zodat je die lekker mee kunt nemen op vakantie om daar entreekaartjes, foto’s een ansichtkaart, een bonnetje of leuke anekdotes in te schrijven of te tekenen. Je mag het helemaal zelf bedenken. Ik heb deze boekjes voor de juffen gemaakt als bedankje, zij zullen ook zeker in de vakantie wel even aan andere dingen toe zijn.
Veel plezier met kijken en maken.

Mocht je iets willen bestellen om lekker mee aan de gang te gaan stuur me een berichtje en bij je bestelling ontvang je meteen de nieuwe catalogus voor 2014! Ik heb de mijne net binnen gekregen, dus vanavond is het even stil in huis, sssssttt……………..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s