Made for you

by Tresja

Crea-weekend in Rijswijk.

Een reactie plaatsen

Aankomende zaterdag kun je mij tijdens het crea-weekend in Rijswijk op het stampin up plein vinden. http://www.creaweekend.nl Je kunt daar o.a een Make and take bij me komen doen, hoe leuk is dat.

De afgelopen week heb ik dan ook hard gewerkt om verschillende projecten te kunnen laten zien op de beurs. Net als andere creatieve mensen ben ik ook nog maar een beginner in stempelland. Daarom heb ik de stempelset six-sided sampler als uitgangspunt voor mijn projecten genomen. Ik wil graag laten zien dat je al met een paar kleuren, wat papier en een stempelset, heel wat. mogelijkheden hebt. De komende dagen zal ik iedere dag een voorbeeld laten zien. Ik hoop dat het jullie op ideeën brengt!

Vandaag begin ik met een eenvoudige kaart in early espresso en coastal cabana.

Tot morgen.
Tresja

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s